Se opp for Ingrid

Se opp for Ingrid

Ingrid Aaseng (16) fra Toppåsen og Hauketo viser svært lovende stemmeprakt på singeldebut som gjesteartist for Emiré og Lillebror.

Ingrids sangtalent har vært kjent på ungdomsskolen på Hauketo. Nå går hun på Elvebakken videregående skole, og setter den sitt preg på den nye singlen fra Emiré og Lillebror, Søvnløs.

 

Ingrid Aaseng imponerer med en stødig og livlig stemme, som går utenpå alt vi har hørt fra Idol. Som moderne R&B-stil med norsk tekst, kan man kanskje sammenligne dette med Sandra Lyng Haugens debutalbum med Stargate ved spakene. Ingrid har imidlertid en stødigere og mer allsidig stemme enn den forne Idol-yndlingen.

 

Søvnløs er da også en låt som krever at gjestesangerinnen har stor rekkevidde på mange måter. Emiré og Lillebror har gitt Ingrid en oppgave som strekker rap/R&B i retning voksenpop, og mange utover den umiddelbare målgruppen kan kjenne seg igjen og nynne med.

 

 

 

 

 

 

 

 

Allerede debutalbumet 99% ærlig vitnet om en lovende norsk rap act.

 

Samtidig har rapperne altså utviklet en egen sans for gjestepass til framtredende kvinnestemmeprestasjoner med gjennombruddskraft. I vår var det Aisha, nå er det Ingrid, som også har en sentral rolle i videoen til Søvnløs.

 

For streaming av albumet, klikk på logo:

 

comments powered by Disqus

Den offisielle lanseringen av Søvnløs er i dag, lørdag 6. oktober, som også er bursdagen til Ingrids mor. Videoen slapp løs på YouTube i går (klikk på videoen over til venstre). Låten er en del av det digitale minialbumet Gatekunst 5 del 1.

 

Rapduoen Emiré og Lillebror har altså kommet til nummer 5 i deres digitale albumrekke under banneret Gatekunst, og leverer nå norsk rap/RNB så fengende at de tåler sammenligning med Karpe Diem.

 

Copyright © 2012 Jon Arnesen. All Rights Reserved